Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

29.04.2022 На празникот на Живоприемниот извор Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

26.04.2022 Периодиката „Соборност“ на интернет

25.04.2022 На Светол Понеделник Архиепископот Јован служеше во параклисот Св. Нектариј Егински, во Скопје

24.04.2022 Прослава на Воскресението Христово во Православната Охридска Архиепископија

23.04.2022 На Вечерната на Велика Сабота Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

22.04.2022 На службата на Оплакувањето Христово Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

21.04.2022 Архиепископот охридски Јован на осветувањето на светото миро во Белград

20.04.2022 Последната Претходноосветена Литургија во Страсната седмица Архиепископот Јован ја служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

17.04.2022 На Цветници Архиепископот охридски Јован богослужеше во Скопје

10.04.2022 Во неделата на Св. Марија Египетска Архиепископот Јован присуствуваше на Литургијата во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

09.04.2022 Во саботата од петтата недела на Великата Четириесетница, Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

07.04.2022 На празникот Благовештение Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

03.04.2022 Во неделата посветена на Св. Јован Лествичник Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола