Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

17.03.2023

Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован ја прочита третата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола