Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

21.01.2021 Излезе од печат на грчки јазик книгата на Архиепископот Јован: Единството на Црквата и современите црковни проблеми

19.01.2021 На празникот Богојавление Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

17.01.2021 Во неделата пред Богојавление Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

14.01.2021 На Обрезание Христово и на денот на Новата Година Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

07.01.2021 На празникот на Рождеството Христово Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

03.01.2021 Во неделата пред Рождество Христово Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола