Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

07.05.2021 На празникот на Живоприемниот извор Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

06.05.2021 На денот на споменот на Св. вмч. Георгиј Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

03.05.2021 Стихови на Архиепископот Јован во превод на бугарски јазик

03.05.2021 На Светол Понеделник Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

02.05.2021 На Пасха Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

01.05.2021 На Вечерната на Велика Сабота Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола