Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Интернет презентација на периодиката со архива од минатите броеви: http://uspenie.kolivart.com


ХРИСТОС И ДУШАТА - разговор со архимандритите отец Серафим од Сирија и отец Анастасиј од Кенија (Најава за осмиот број на периодиката Успение)

Да го носиме сведоштвото за власта Христова над гревот и смртта - Интервју со Иеромонах Дамаскин (Кристенсен), „Свети Герман Аљаски“, Манастир на Српската Православна Црква, Платина, Калифорнија, Соединети Американски Држави