Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Црква бр.6-12


Јован Митрополит велески и повардарски и Егзарх охридски Божикно послание

Игумен Максим (Ристески) Слово од уредникот

Игумен Давид (Нинов) Медиумите и нивната (не)одговорност во Р. Македонија

Архимандрит Софрониј (Димески) За провинциските работи

Службен дел