Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Во рамките на емисијата „Врлинослов“ за православната телевизија ТВ Храм, со Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован разговор водеше водителот на емисијата г. Слободан Стојковиќ, на тема: „Дали имаме слободна волја?“

Во продолжение во целост ја пренесуваме оваа емисија.