Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

18.12.2020

На вниманието на посетителите на официјалната страница на Православната Охридска Архиепископија, во овој период на пандемија, им ја предлагаме снимката на трибината „Слобода во изолацијата“.

На трибината учество зеде Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, а истата ја организираше Српскиот политички форум, на 13 Декември 2020 година, преку платформата Зум.