Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

25.06.2023 Во третата недела по Педесетница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

18.06.2023 Во втората недела по Педесетница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

11.06.2023 Во неделата на Сите Светители Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

05.06.2023 Една година од издавањето автокефалија

04.06.2023 На празникот Педесетница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

03.06.2023 На Задушница Архиепископот Јован присуствуваше на Литургијата во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола