Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

12.05.2019

Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, на 12 Мај, одржа предавање на тема “Исцелување на расколот во Црквата во Р. Северна Македонија”.

Предавањето го одржа во градското собрание на градот Сомбор, Србија.