Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

18.05.2017

Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован во храмот „Вознесение Христово“, во Белград, одржа предавање на тема: Кон нов Свет и Голем Собор!

После одржаното предавање, присутните имаа можност да постават прашања и да ги слушнат одговорите на Архиепископот охридски Јован, за оваа важна тема од современиот живот на Црквата.