Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

04.03.2021

На 04-ти Март 2021 година, во јавната здравствена установа „Болница Требиње“, се упокои во Господа вомировениот Епископ захумско-херцеговски Атанасиј.

Закопот на новопретставениот Епископ Атанасиј ќе биде на Задушница, 06-ти Март.

Извор: http://spc.rs/sr