Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

06.03.2020

Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован ја прочита првата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола