Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

02.03.2018

Втората статија од Акатистот кон Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован ја прочита во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст, во Битола.