Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

25.02.2018

Во Неделата на православието, Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, служеше, проповедаше и го читаше Синодиконот на Неделата на православието во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст, во Битола.