Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

23.02.2018

Првата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован ја прочита во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола.