Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Посветен на христијанскиот идентитет

Архиепископ охридски и Митрополит скопски г.г. Јован Пролог

Протојереј ставрофор д-р Владан Перишиќ Дали може нацијата да биде христијанска, а црквата национална