Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован на 12 Април учествуваше во емисијата „Интернет литија“ на православното Радио Светигора.

Разговорот со Архиепископот Јован, кој го водеше ѓаконот Павле Божовиќ, во продолжение го пренесуваме во целост.