Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован водеше разговор во емисијата „Личност и заедница“ на ТВ Храм на Српската Православна Црква.

Во продолжение, во целост го пренесуваме спомнатото интервју: